Ja het is waar. U kunt online geld verdienen door thuis te werken en u kunt zelfs veel geld verdienen als u hard werkt, gefocust blijft en uitvoert. U kunt een thuisreisbedrijf opbouwen en de internetlevensstijl leven waar u altijd al van droomde door een online thuisreisbedrijf te runnen. Dit artikel zal eventuele twijfels over het starten van een online reisbedrijf wegnemen. Ik zal het niet met suiker bedekken. Veel van wat ik te zeggen heb, zal waarschijnlijk in sommige delen van de online reisindustrie voor opschudding zorgen. Ik probeer het te vertellen zoals het is.

Wie echt geld verdient in online reizen. De waarheid is dat u niet echt veel geld kunt verdienen door andere bedrijven reisproducten door te verkopen. Deze verklaring is gericht op de thuismarkt voor reisbureaus. Ja, het is gemakkelijk om aan de slag te gaan als een thuisreisbureau en de online reisbureaus kunnen u voorzien van uw eigen gepersonaliseerde white label-merkwebsite, inclusief hoogwaardige klantenondersteuning, maar uiteindelijk bouwt u GEEN bedrijf op, u bent alleen jezelf een salaris betalen.

Ik ben verbaasd over de hoeveelheid rotzooi die er online is om online geld te verdienen van het thuispubliek, waarbij verkoopreizen worden aangeprezen als de weg naar vrijheid en rijkdom. Deze waarheid is waarschijnlijk het belangrijkste dat iemand je ooit zal vertellen als je alleen maar overweegt om deel te nemen aan de online reiswereld. Laat me dit nog een keer voor je herhalen.

Het is moeilijk om rijk te worden en een bedrijf op te bouwen dat de reisproducten van andere bedrijven doorverkoopt. U kunt in de loop van de tijd rijk worden door een bedrijf op te bouwen dat uw eigen reisproducten met een uniek merk verkoopt. Je kunt rijk worden en een bedrijf opbouwen als je ‘het reisproduct bezit’.

Als u het reisproduct bezit, betekent dit dat u rechtstreeks met reisleveranciers contracteert op basis van uw eigen contracten, u verkoopt niet alleen een reisproduct dat eigendom is van een ander reisbedrijf, touroperator, reisbureau of reisconsolidator. Uw bedrijf creƫert een reisproduct door rechtstreeks deals te sluiten met reisaanbieders. Uw contracten met de reisleveranciers worden de unieke inventaris van uw bedrijf voor de reisproducten die u gaat verkopen. Het nieuwe reisproduct wordt uw eigen merk. Uw online reisbedrijf verkoopt het reisproduct rechtstreeks aan consumenten online of verkoopt het ook aan andere reisbureaus, reisbureaus, touroperators en wederverkopers.